PL/SQL Developer versiunea 10.0


 

 

 

 

Pret: 216 usd (1 user)
1080 usd (10 users)

PL/SQL Developer 10 este un mediu de dezvoltare integrat, care vizeaza in mod specific, dezvoltarea unor unitati de programe  stocate pentru baza de date Oracle. De-a lungul timpului, am vazut mai mult si mai mult logica de afaceri si miscarea logica de aplicare  a serverului Oracle, astfel ca programul PL/SQL a devenit o parte importanta din intregul proces total de dezvoltare. PL/SQL se focuseaza pe usurinta de utilizare, calitatea codului și productivitate, avantaje-cheie în timpul dezvoltarii aplicatiei Oracle.  PLSQL1.1

Functionalitati cheie ale PL/SQL Developer:

 

Powerful PL/SQL Editor

Cu evidentierea sintaxei sale, SQL si ajutorul PL/SQL, Descrierile obiectului, Codul Asistentului, Sugestii compilator, Refactorizare, PL / SQL Beautifier, Cuprins, codul ierarhie, Cod pliante, navigare Hyperlink, Biblioteca macro si multe alte caracteristici sofisticate, la editorul Unicode  vor apela chiar si cei mai exigenti utilizatori. Informatia va este prezentata in mod automat atunci cand aveti nevoie de ea sau este cel putin la un click distanta.

PLSQL2
 

Integrated Debugger

Depanatorul integrat oferă toate caracteristicile pe care vi le-ati putea dori: Step In, Step Over, Step Out, Run Until Exception, Breakpoints, View & Set Variables, View Call Stack si asa mai departe.  Puteti depana orice unitate de program, fara a face nici o modificare la aceasta, inclusiv a declansatoarelor si tipurilor de obiecte.

PLSQL3
 

PL/SQL Beautifier

PL / SQL Beautifier va permite sa formatati  codul SQL și PL / SQL printr-un set definit de utilizator de reguli. Codul poate fi înfrumusetat în mod automat atunci cand compilati, salvati sau deschideti un fisier. Aceasta caracteristica va crește productivitatea de codificare si va imbunatati vizibilitatea codului PL / SQL, daca lucrati in echipe mari de proiect.

PLSQL4
 

SQL Window

Fereastra SQL va permite sa introduceti orice declaratie SQL sau mai multe declaratii si vizualiza sau edita rezultatele intr-o grila. Grila de rezultate suporta o interogare mod exemplu, pentru a cauta inregistrari specifice intr-un set de rezultate. Va puteti aminti cu usurinta declaratiile SQL executate anterior de la un tampon de istorie. Editorul SQL ofera aceleasi caracteristici puternice ca PL / SQL Editor.

PLSQL5
 

Command Window


Pentru a dezvolta si executa script-uri SQL, puteti utiliza fereastra de comanda. Aceasta fereastra are acelasi aspect ca al SQL * Plus, si are in plus un editor de script de tipul built-in cu sintaxa corespunzatoare. Acum va puteti dezvolta script-urile fara a fi necesar ciclul  „ edit script / save it / switch to SQL*Plus / run script” si fara a parasi confortabilul PL / SQL Developer IDE.

PLSQL6
 

Reports


Pentru a rula rapoarte impotriva aplicatiei tale de date sau impotriva dictionarului Oracle, puteti utiliza functionalitatea Raport built-in a programului PL / SQL. Exista o serie de rapoarte standard si puteti crea cu usurinta propriile rapoarte personalizate. Aceste rapoarte personalizate pot fi salvate intr-un fisier de raport, care pot la randul lor sa fie incluse in meniul de rapoarte. Acest lucru il face foarte acesibil pentru a rula proprile rapoarte. Puteti folosi gratuit propriul instrument Query Reporter pentru a rula rapoartele fara PL / SQL Developer din linia de comanda.

PLSQL7
 

Diagrams


Fereastra Diagrama va permite sa creati o reprezentare grafica a unei selectii de obiecte. In acest fel puteti vizualiza cu usurinta (o parte din) obiectele bazei de date de aplicare sau de proiect si relatiile lor. O diagrama poate fi folosita in scopuri de documentare, dar poate servi, de asemenea, ca un spatiu de lucru. Click-dreapta pe un obiect ofera acces la toate funcțiile de obiect și dublu-click pe un obiect va invoca actiunea implicita pentru tipul de obiect.

PLSQL8
 

Projects


Pentru a organiza munca dumneavoastră, puteti utiliza conceptul de proiect built-in a developerului PL / SQL . Un proiect consta intr-o colecție de fisiere sursa, obiecte de baze de date, note, si optiuni. Acesta va permite sa lucrati in domeniul de aplicare al unui anumit set de elemente, in loc de o baza de date completa sau schema. Acest lucru îl face usor de a gasi elementele de proiect de care aveti nevoie, pentru a compila toate elementele de proiect, sau pentru a trece un proiect de la o locatie sau baza de date la altul.

PLSQL9
 

Regression Testing


Pentru testarea de regresie se poate folosi de testare Manager de built-in a aplicatiei PL / SQL. Puteti defini si rula un set de testare, si de a determina rapid dacă toate testele ruleaza corect. In caz de eroare, Managerul de testare poate lansa Debugger pentru a investiga cauza erorii.

PLSQL10

To-Do Items


Puteti folosi To-Do Items din orice SQL sau sursa a fisierului SQL sau PL / SQL , pentru a face o scurta nota care trebuie facuta in acest fisier sursa. Puteti accesa aceste informatii mai tarziu, din lista de To-Do, fie la nivel de obiect, fie la nivel de proiect.

PLSQL11

Object Browser


Acest configurabil tree-view, afiseaza toate informatiile relevante pentru PL / SQL. Folositi-l pentru a obtine descrieri  de obiecte, pentru a vedea definitii de obiecte, pentru a crea scripturile de test pentru debugger, pentru a activa si dezactiva declansatoarele si constrangerile,  pentru a recompila obiecte nevalide, pentru a interoga sau edita tabele sau afisarea de date, pentru a cauta text in surse de obiecte, pentru  „drag and drop” nume de obiecte intr-un editor, si asa mai departe.
Object Browser afiseaza dependentele intre obiecte, si va permite sa va extindeti recursiv aceste obiecte dependente (exemplu: vedere de trimiteri pachet, vedere de masa de referinte, super / subtypes).

PLSQL12

Doriti mai multe detalii?

Vizitati pagina producatorului: http://www.allroundautomations.com/

Cum comand ?

Solicitati oferta prin email la sales@centriqa.com